Zaļās kafijas – viedokļi un cenu, komentāri, kā tas darbojas?

[Total:    Average: /5]

Zaļā kafija produkts, kas šobrīd bauda lielu popularitāti. Neskatoties uz to, ka pastāv ilgu laiku, tās derīgās īpašības tika atklātas tikai pirms dažiem gadiem. Pēc tam, kad kļuva zināms, ka viņš veicina svara zudumu, miljoniem cilvēku gribēja izmēģināt šo brīnumu produktu.

Zaļā kafija ir žāvēta, bet ne grauzdētas kafijas ogas.

Lai kafija celta tikai priekšrocības, ir svarīgi izvēlēties kvalitatīvu produktu, un uzzinātu, kā to izmantot pareizi. Eksperti apgalvo, ka visnoderīgākā ir zaļo kafijas pupiņas. Iegādājoties šo produktu, jūs varat būt pārliecināti par tās kvalitāti. Tā kā graudu nav iespējams veidot, un starp zemes kafiju, īpaši šķīstošs, atrada daudz viltojumu. Pupiņu kafija ir atšķirīga garša un smarža. Jums nevajadzētu pirkt dārgu kafijas šķirnes, jo nianses tās garšas var atšķirt tikai patiesos cienītāji un parasto patērētājus pietiekami, lai nopirktu tikai augstas kvalitātes kafiju.

Par zaļo kafijas priekšrocības

Augsts saturs antioksidantu zaļā kafija tiek glabāta daudz vairāk nekā grauzdētas. Chlorogenic skābe ir galvenā viela, kas palīdz zaudēt svaru. Tas ir noderīgi, lai novērstu sirds slimību, diabēts (regulē cukura līmeni asinīs).

chlorogenic skābes palēnina fermentu, kas veido glikozes (cukura) aknās.

Palielina imunitāti – antioksidanti palīdz zaļo kafiju, organisms būs atbrīvoties no toksīniem un brīvajiem radikāļiem

.

Ir novērots, ka pēc tam, kad izmantošana zaļās kafijas ekstrakta ādas stāvoklis ir uzlabojies, dažreiz pat izbalināt pinnes. Regulē cukura līmeni asinīs – pētījumi ir pierādījuši, ka chlorogenic skābe no zaļās kafijas palīdz novērst diabētu un regulēt cukura līmeni asinīs

.

samazina holesterīna līmeni asinīs – tas samazina iespēju sirds un asinsvadu slimībām

.

Palielina enerģijas rezerve vielmaiņu uzreiz uzlabojas. Ja Jums ir fiziski aktīvs, tad enerģija tiks izmantoti jūsu šūnas, un process dedzināšana tauku ir daudz efektīvāka.

Uzlabo garīgās darbības zaļo kafijas labuma, garīgās funkcijas cilvēka. Palielinās koncentrāciju.

Instrukcijas saņemšanas zaļo kafiju svara zudums

Ir vairāki iespējamie režīmi zaļā kafija svara zudums.

Zaļā kafija var uzskatīt par līdzekli, lai apturētu badu. Jums ir nepieciešams, lai būtu vismaz relatīvi harmonisku ikdienas rutīnas, kas ļauj jūsu ikdienas brokastis, pusdienas un vakariņas, tajā pašā laikā. Starplaikā ēdienreizēm kā uzkodas ir izmantot zaļo kafiju, katru reizi, kad jūtas bada.

Zaļā kafija var veikt 20-30 minūtes pirms galvenās maltītes 0,5-1 stikla. Lasīt ka ​​tas samazinās jūsu apetīti un ļauj jums ēst mazāk nekā parasti.

Zaļā kafija patērēts kā galveno dzērienu brokastīs, pusdienās un vakariņās. Tas ir iespējams, visvairāk piepūles metode visiem.

Atkarībā kafiju no tā, ko ražotājs jūs pērkat, jūs varat atrast dažādus ieteikumus par tās piemērošanu. Vissvarīgākais, nelietojiet pārāk daudz par šo dzērienu, tas pasargās jūsu veselību.

Kā pagatavot zaļo kafiju

Lai dzer no zaļās kafijas palīdzēja zaudēt svaru, tas ir nepieciešams, lai pareizi pagatavot.

Rezultāts bija taustāms, zaļā kafija jāatstāj negrauzdētas. Brewing jāņem 1.5-2 tējkarotes uz 100 ml konteineros (vēlams metāla) un pārklāj ar ūdeni. Dzert šī koncentrācija ir vidēji stipra. Zaļās kafijas pupiņas nav grauzdēta līdzvērtīga pazīstami mums, kā grauzdēti graudi gandrīz nesatur dabiskās eļļas, un tāpēc ir daudz mazāk apjoma

Gatavošanas process parasti ir pielāgots raksturīgo izskatu putas, tad uguns to off. Ja jūs paturiet uz uguns ilgākā ar garšu dzēriena kļuva intensīvāks, mēs zaudējām gandrīz visas barības vielas, un pēc tam izmantot svara zudums saglabājas. Jums vajadzētu pievērst uzmanību, ka pievienot dzert zaļo kafijas cukuru, pienu un citas sastāvdaļas, nav ieteicams.

Šodien izplatīt daudz zaļo kafijas ekstraktiem. Tie parasti pārdod maisiņos alus, ūdens daudzumu nepieciešams vienu porciju. Šis produkts jāizturas ļoti uzmanīgi, jo tas var būt ļoti apšaubāmas izcelsmes.

Kad dzert kafiju svara zudums

izdzert tasi dzēriens jebkurā brīdī, bet pārliecinieties, ka dzert to pirms katras galvenās ēdienreizes, un katru reizi, kad ir vēlme ēst. Pat pāris malku kafijas bez cukura vai ar krējumu vai tīru dzērienu dod sajūtu pilnības. Vienīgais, kas jums vajadzētu izvairīties, ir patēriņš novājēšanu kafiju uzreiz pēc ēdienreizes. Viņš, kas darbojas uz vēdera, provocējot administrāciju vēl nav sagremota pārtiku zarnām. Tas ir vēlama gan novājēt, un tiem, kas dzer kafiju tikai par fun.

Dietologi iesaka nedrīkst pārsniegt dienas devu 6 kafijas tases, bet dzert vismaz trīs.

Protams, šie noteikumi ir piemēroti gadījumā, ja nav kontrindikācijas. Lai sasniegtu rezultātu kafijas un sāka izmantot diezgan nelielu skaitu. Novājēšanu efektīva pirmajos 5-10 SIPS, pārējais ir tikai fun.

zaļās kafijas sagatavošanu

, lai saglabātu noderīgu īpašības zaļo kafijas ieteicams sagatavot to Francijas presē, jo tas neļauj dzert vārīties. Zaļā kafija jūs varat pagatavot ar cezve, kafijas automāts, kafijas automātu, veikt to geizers, vai vienkārši brūvēt kausa. Ir svarīgi atcerēties, ka zaļā kafija nekādā gadījumā nevajadzētu vārīt, pretējā gadījumā tas zaudēs visas savas specifiskās īpašības.

Vienkāršākais zaļā kafija ievilkties kausā. Lai iegūtu kausu no dzēriena jums būs nepieciešams 2-3 tējkarotes maltu kafiju un verdošu ūdeni. Kafija ielej izvēlētajā konteinerā un pārlej verdošu ūdeni, pēc tam ļauj dzēriens uz stāvas 5-7 minūtes. Ja nepieciešams, pirms lietošanas, šādi pagatavota kafija, jūs varat izkāš caur marli vai sietiņu.

Receptes zaļā kafija

Zaļā kafija ar kanēli

Lai paātrinātu vielmaiņu, jums ir nepieciešams, lai pagatavos dzērienu saskaņā ar šādu shēmu:

20 g no zemes pupiņas skalo ar verdošu ūdeni, tad pāriet uz Turku un pievieno 250 ml filtrētā ūdens, kas pielāgoti 3 reizes līdz vārīšanās temperatūrai un atstāj ievilkties stundu. Pēc dzēriena uzstās tai ir jābūt uzmanīgi izkāš, pievieno zemes kanēli, citrusaugļu sulu (laima vai greipfrūta), un dzert. Ieteicams lietot šo kokteili 3 reizes dienā, lai sāktu ātrāk, lai zaudēt svaru.

Recepšu zaļā kafija Turku iecukurots ingveru

Ingredients:

  • zaļā kafija svaigi malti 2-3 ēdamkarotes
  • 2 ziedlapa iecukurots ingvera
  • 150 ml ūdens

labāk Slīpēšanas negrauzdētas kafijas pupiņas ar rokas dzirnaviņas, lai sasmalcina kļūs lielāka, un kafijas sniegs visas noderīgas īpašības un garšu un aromātu būs bagātāka. Ūdens ieteicams lietot pudelēs, tāpēc nav kafijas garšu krāna ūdens.

☀ Sarīvē ingveru uz smalka rīve un pievieno maltas kafijas.

☀ uzsildīts ūdens kafijas katlā un pārlej maisījums kafijas un ingveru.

☀ Pēc izskats putas ir ļoti cieši uzraudzīt gatavošanas procesu. Tiklīdz mēs redzam pirmos burbuļus ilgst 3 minūtes. Ja kafija pagatavota ilgāk par 3 minūtēm, viņš sāk zaudēt derīgās īpašības. Gada pirmajā pusē minūtes un vārot, kafijas var “palaist prom”, tāpēc jums ir nepieciešams rūpīgi uzraudzīt Turka. sagatavošana zaļo kafijas ar sukādes ingveru.

☀ Pēc 3 minūtēm izslēdziet plīts un atstāj kafiju pāris minūtes ievilkties. Tad filtrē dzērienu caur sietu vai marli.

Svaigi pagatavota zaļā kafija ar ingveru nav pārāk ēstgribu krāsa -. Zaļgani pelēka, bet garša un īpaši aromāts ievērības cienīgs

kontrindikācijas un blakusparādības

Kafija kafija vienmēr paliek, neatkarīgi no metodes tās sagatavošanā. Tātad tas nozīmē, ka mēs varam sagaidīt tipiskas “kafija” blakusparādības. Lielākā daļa cilvēku dzert labi panesama, bet retos gadījumos, kad uzņemšana notiek caureja .

Kad iekaisums un àúlainâ bojājumi kuņģa parādīšanās sāpes vēderā , un pacientiem ar hipertensiju būtu jāuzmanās no pieaugošo skaitu asinsspiediens . Tādēļ, visi “augsta riska” statuss tiek automātiski nodoti sarakstu kontrindikāciju.

Bez tam, ir vērts atcerēties, ka zaļā kafija ir uzlabotu efektu salīdzinājumā ar ceptu, lai grūtniecēm un barojošām padara to pārāk vēlama.

Visbeidzot -. Daži laipni vārdi

Ja jūs salīdzināt zaļo kafiju ar citām līdzīgām piedevām, kas paredzēti svara zudums, tad tas ir droši teikt, ka kafija ir daudz drošāka ziņā alerģiju, blakusparādības un citas nepatīkamas lietas. Tās sastāvs ir labi zināms un saprotams, jo atšķirībā no daudziem sarežģītiem piedevām ar pus nezināmu sastāvdaļu un dažreiz šaubīga devās.

Tātad, ja kādreiz jums būs sejas izvēle un domā, ka, lai izvēlētos zaļo kafiju vai kādu newfangled brīnumu tēju bez vilcināšanās izvēlēties kafiju! Viņš labāk

About Šandors Lazovskis 383 Articles
Pārgājieni atkarīgais, Shiba-inu cienītājs, audiofīlu, Bauhaus ventilators un ekrāna printeris. Izgatavošanas pie sweet spot starp modernisma un programing atbildēt dizaina problēmas ar godīgiem risinājumiem. Es strādāju ar Fortune 500 uzņēmumiem un jaunizveidotiem